Anti Fox Security
Voor wie geeft om de natuur.

Onze klanten vertellen graag hun ervaringen

Ik kan het alle kippenliefhebbers aanbevelen!

Hallo Marc,

We Hebben het systeem reeds enkele jaren en zijn hierover super tevreden.
Zonder het automatisch rolluikje dienden we telkens het poortje manueel te sluiten.

Indien we dan niet thuis waren, was het telkens bang gaan kijken of onze kippen niet waren opgegeten door marters of vossen.

Ik kan het aan alle kippenliefhebbers aanbevelen!

Groeten,
Davy

Zeer tevreden!

Nadat ik al 2 keer al mijn kippen verloren had op korte tijd ben ik zeer tevreden over de aankoop van uw kippenluikjes.

Nu kunnen wij wat langer in ons bed blijven liggen!

Gelukkig hebben wij jullie product " het rolluik" ontdekt, Nu kunnen wij wat langer in ons bedje blijven liggen terwijl onze kippen beginnen te scharrelen wanneer zij willen.

Gedaan met de avondrush naar het kippehok om de deur te sluiten

Beste, Heel hartelijk dank voor de super snelle service bij de levering van het Anti Fox luikje. Het staat nu geïnstalleerd - installatie verliep heel vlot, instellen van de timer ietske minder - maar luikje doet al 2 dagen zijn werk naar behoren. Gedaan met de avondrush naar kippehok om deur te sluiten, gedaan om in 't weekend vroeg op te staan om mijn gevederde vriendinnen buiten te laten .... dank U. Dit is een fantastische creatie - ik raad het elke kippeliefhebber ten zeerste aan !!

Geen stress meer als we niet op tijd thuis zijn.

Wij hebben het Anti Fox rolluikje nu enkele weken en zijn zeer tevreden. Geen stress meer als we niet op tijd thuis zijn om de kippen voor valavond in hun hok op te sluiten. Het rolluikje heeft dit van ons over genomen... Wij raden dit rolluikje aan elke kippenliefhebber aan!

De Anti Fox oplossing is zeker goed, simpel en efficiënt

Beste Marc en Danielle, Mijn ervaringen met Anti Fox rolluikje zijn zeer goed. Ik heb het rolluikje van begin dit jaar. De montage en de afstelling zijn zeer vlot gegaan. Ik heb het gezet op cosmos en zodra het duister wordt, gaat het altijd toe, de kippen zitten al altijd binnen en met het eerste daglicht gaat het open. Het is een grote luxe voor mij en de kippen. Ik ben niet meer ongerust over mijn kippen. Ik raad het zeker aan voor andere dierenliefhebbers. Ik heb het al meegemaakt voordien dat alle kippen dood waren door een vos. Het is zeker niet aangenaam de afgeslachte diertjes te begraven met bijhorende kippenverdriet. De Anti Fox oplossing is zeker goed, simpel en efficiënt. Mijn kippen zitten veilig en ik kan op beide oren slapen. Mvg, Thérèse

Hier is het kippenrolluikje geplaatst in een kippenhok in betonplaten.

Hier is het kippenrolluikje geplaatst in een kippenhok in betonplaten. Het rolluikje is eerst op een plank gemonteerd en daarna tegen de betonplaten geplaatst, aan de binnenzijde van het hok. Met een slijpschijf is door de betonplaten (en de plank) een doorgang gemaakt. Dat heb ik niet zelf gedaan. Plaatsing was dus wel iets moeilijker omdat het geen houten hok betreft. Het kippenrolluikje zelf werkt perfect. De kippen zijn ca een uur binnen als het rolluikje neergaat. Nu de dagen al inkorten, gaat het luikje per ca ongeveer 1 à 2 minuutjes vroeger naar beneden. Of er met het zomeruur/winteruur een aanpassing gaat moeten gedaan worden is mij nu nog niet duidelijk. Eventueel mag het bakje waarin de timer zich bevindt iets groter zijn, de timer is nu nogal krap behuisd, zodat je moet opletten geen knop aan te toetsen bij het dichtschroeven van het bakje zelf. Los van dit detail werkt het systeem optimaal. Mvg, Ronny, Laarne.

Wat een succes!

Het beantwoord helemaal aan onze verwachtingen.

Het is een aanrader voor vele andere kippenliefhebbers!

Hallo, het kippenrolluikje dat reeds 2 dagen geplaatst is werkt perfect. De installatie was kinderspel, we ondervonden maar 1 probleem: door het vervoer was het rolluikje een beetje verschoven waardoor het de eerste keer blokkeerde maar dat hadden we zo weer opgelost door het dak eraf te schroeven en het rolluikje terug op zijn plaats te schuiven. Nu kunnen we gerust slapen zonder de gedachte dat er een marter of een vos binnen zou kunnen komen. Het is een aanrader voor vele andere kippenliefhebbers! Vriendelijke groeten Lode

We waren één van de eersten

Hallo, Ik denk dat wij één van de eersten waren die zo een kippenrolluikje geplaatst hebben, wij hebben er ondertussen twee luikjes en zijn zeer tevreden mensen,zeker nu we weten dat onze kippen 's nachts veilig zitten, de montage is goed verlopen, we hebben tweemaal een probleem gehad, eenmaal met het klokje en andermaal met het luikje zelf, maar Marc heeft dat vakkundig en klantvriendelijk opgelost. Dus wij kunnen het alle kippenliefhebbers aan bevelen !!!!

Ik ben helemaal niet meer ongerust over mijn kippen

Beste, Ik ben uiterst tevreden over de Anti Fox die ik nu ongeveer een jaar heb. Het rolluik gaat perfect bij zonsopgang omhoog en even na zonsondergang terug naar beneden. Het heeft nooit gehaperd. De montage is kinderspel. Bij de afstelling heb ik even moeten zoeken maar eens dat gebeurd werkte de Anti Fox perfect. Ik ben dus helemaal niet meer ongerust over mijn kippen. Nu moet ik niet meer elke ochtend en avond eraan denken om het hok te openen of te sluiten. Dat maakt het houden van kippen heel wat aangenamer. Vriendelijke groeten en succes met de Anti Fox, Michel

Geen kippestress meer!

Dankzij jullie uitvinding hebben we een prachtig pinksterweekend aan zee doorgebracht zonder kippestress!